2008. augusztus 26., kedd

a 1Club.fm Site leírása


1Club.FM Free Internet Radio

Az oldal nem semmi. Ami engem illet,nem rökönyödtem meg semmin.Az ugye nem új hogy vannak online rádió állomások?Persze nem.

Amit viszont itt tapasztaltam az nem semmi de tényleg. Mondom a lényeget ez a portál önmagában szinte semmit nem mond ugye?Hát tessék kis információ róla: Belépünk ugye mint rendes felhasználó nem is kell regisztrálni de érdemes majd később elmondom hogy miért.
Ekkor szembesülünk a rádió kezdőlapjával,ezeket lehet találni :chat,arcade játékok ehhez például kell a regisztráció mert csak úgy kerülhetsz fel a toplistára már ha nagyon ott vagy valamelyik játékban, írhatsz saját blogot saját url címet is mellékelnek hozzá,beléphetsz csoportokba is ha akarsz de ez fakultatív,és a szokásos fotókat és videókat is feldobhatsz az oldalra vagy magadnak vagy másoknak is te döntöd el. Vannak tagok is nem lepődtem mikor magyar "versenyzőket" is találtam magamon kívül. + videós híreket is találsz,együttesekről zenészekről stb. Vásárolhatsz is különféle kütyüket magadnak de szerintem nem nagyon érdemes de megnézni mindenképpen. a csatornák száma sem kicsike 903 hmm nem semmi hja és free.

Adott a böngészőnk(bármilyen) az oldalon találsz egy toolbar-t letöltöd, és már nem is kell nagyon felmenni a site-ra hogy valami mjúúúzik dübörögjön vagy netán egy kis klasszikus andalítóan elaltasson míg a fejed rá nem borul a klaviatúrára. Egyébként barátkeresőnek sem utolsó,szintén vannak fórumok és üzenő fal is vendégnek egyaránt de általában privát dumálások vagy konferencia beszélgetések vannak. Nem akarom lehuhogni az IWIW-et de, ami azt illeti jó pár év alatt annyit fejlődött visszafelé hogy ne tovább ajajajajaj elfelejtetem bővítettek hehehe ’’általad általa vélemény’’ pfff gyerekes. A "gigantikus"IWIW lassan leköszönőben van. Helyét már rég átvették az AOL ,AIM ,MSN ,SKYPE ,FACEBOOK ,GOOGLE, az IWIW szerintem pár éve még ment volna rendesen ha lett volna fejlesztve. Na de vissza az eredeti témához. Nos átlagban havonta 190 millióan nézik meg az oldalt az rendes felhasználók létszáma:8.700.00 fő per hó és gyarapszik támogatói közt a Google a Youtube az Ipod,Winamp és nem sorolom mind de érdemes megnézni hogy vajon miért is?Hát igen.
Még valami a rádiók online hallgatásához szükség van Media Player-re és RealPlayer-re amúgy saját maga válassza ki a legjobb hangzás érdekében és hogy ne szaggasson, a legjobb és a legkevesebb memória felhasználásával hajtja végre a lejátszást. Újabb infó az hogy "kissé" bővült a szolgáltatás,ugyanis már 1000 csatorna közül lehet választani,ami nem mindegy. Bármilyen e-mail címről importálhatod a neveket barátokat nem csak a megszokott szolgáltatókkal, és így már közösségi lesz. Fényképeket,videókat,bármit feltehetsz az oldalra.Blogged with the Flock Browser
Best Blogger Tips
  • Stumble This Post
  • Save Tis Post To Delicious
  • Share On Reddit
  • Fave On Technorati
  • Buzz This Post
  • Tweet This Post
  • Digg This Post
  • Share On Facebook
Blog Gadgets

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Kommentek

Blog Admin

Attila Burg Facebook profilja