2008. szeptember 16., kedd

a DiZZLER PLAYER

No Air at dizzler.com


Sziasztok kissé megkésve de, tulajdonképpen nektek is keresgéltem.Ami igaz az igaz aki keres az talál is a múlt héten írtam a deezer nevü közösségi portálról ,most egy hasonló nevü de sokkal komolyabb a felhozatala ennek pedig a neve dizzler(melyet itt ki is próbálhatjátok) komplex program ez is zene ,rádió ,videó mozi stb....effektíve az amazon és a youtube motorját használja keresőnek ami ugye nem rossz.Nagyobb énekesekről külön infó van képpel ellátva.
Tehát ott van a csúcson.Azért írtam hogy csúcs hogy azon kívül hogy remek kis lejátszó saját progiját telepítheted a desktopra és nem feltétlenül kell felmenned a site-ra.Gondolom sokakat érdekel a letöltés lehetősége.Igen remek mert lehet azt is. Igaz az Amerikai oldal nem priorizálja az ingyen letöltést tehát fizetni kell érte ami nem kevés pénzünkbe kerül.Ugyanis az Amazonon lehet shoppingolni.Másik érdekessége amíg mi "elvagyunk" Majka zenéjével itthon... hogy legyen csengőhangung telefonta addig ezeknél kissé másképp működik poli or nem poli mindegy telefon szabványszámát megadod pl nokia valahányas és már tölti is rá a telefonodra,persze ez is pénzért megy.Hogy miért is érdkes ez az oldal?Ugyanis a playlisted beállításával nem kell pl a sok hülye reklámot végighallgatnod stb...Egy kis affinitással le lehet simán tölteni egy programmal melyet az a szoftvarebazis.hu oldalon találtam, de persze vannak ennél fejletebbek is.Egyszóval simán hallgathatod a zenét minden költség nélkül ha pedig videó akkor a youtube az oldal jobb oldalán jelenik meg és, itt is lehet ugyanúgy nagyítani.Programozóknak embed code itt is megy avagy csak URL de hát az embed jobb.Ha pedig chat, akkor fejeltt chat oldalán megteheted.A kereső motorja is hasonló a mint youtube-é mert vagy a címet kezded el írni és már tölti ki vagy az előadót és aztán hajrá mehet a mjúúúúúúúúzik.
Ui:.A régebbi korosztály is kipróbálhatja bátran. Pl rég nem hallott számot vagy együttes keresése. Én már nyertem vele lóvét is.Nem hitte el az illető hogy rajta van és ott van,a magyarok közül pl Demjén Rózsi is tagja a tábornak.Persze erre az oldalra csak azok kerülnek fel akik már letettek valami az aszatalra.Szóval Szandi, Fenyő stb.azt hiszem meg koós,kontra Megasztár nem igazán leledzik az oldalon. Apropó címe:www.dizzler.com
DYS Best Blogger Tips
  • Stumble This Post
  • Save Tis Post To Delicious
  • Share On Reddit
  • Fave On Technorati
  • Buzz This Post
  • Tweet This Post
  • Digg This Post
  • Share On Facebook
Blog Gadgets

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Kommentek

Blog Admin

Attila Burg Facebook profilja