2008. augusztus 22., péntek

Nyah Némi zene

Rihanna shut up drive

2008. augusztus 20., szerda

A Flickr fotómegosztó Site bemutatása


Welcome to Flickr - Photo Sharing


Tehát egy fotó megosztó siteróll van szó ez a flickr.

Rengeteg felhasználója van többek között én is.Amit a Flickr site -ról tudni kell arról írnék pár szót.
Igazából nem is nagyon kell írogatnom mert aki ellátogat oda a site-ra egyből megszereti a programot egyébként hasonló mint a Picasa.Igaz Angol nyelvü a site de ez legyen a legnagyobb gond.Nyugodtan kijelelenthetem itt a picit beszélni angolul is elég, mert a site végfelhasználóként kezel majdnem hogy a szánkba rágja mit hogyan hova kell telepíteni mármint képeket.Nagyon sok művészi kép is található igaz számát nem tudom de Írtam cooliris nevü programról melyet ha telepítünk a már meglévő cooliris-t támogató Browserunkre egyszerűen lenyűgöző program mármint a Flickr.Példa ha nektek mindez megvan mármint Coolirist támogató Browser és a Cooliris-t is rátöltöttétek akkor minden ok.Ezek után menjetek be a cooliris programba és a bal felső sarokban klikk rá a keresőre ott feljön nektek elég sok site amelyek már csatlakoztak.Nos ott aFflickr-nél írjatok be egy ország nevet vagy egy városét, vagy édes mindegy mit csak értelmes angol szó legyen és már jönnek is a képek 3d-ben ha kérdés van a megjegyzés rovatban jöhet.UI: ugyanúgy van saját feltöltő progija a Flickr-nek mint a picasa-nak nagyjából egyforma.Neve Flickr Uploader.
Blogged with the Flock Browser

A WeeWord ismerkedési SiteHát ez sem semmi kicsiny kis világunkban óriási a kereslet jó chat oldalak között, ha szinvonalban nézzük máris felülmúlja Magyar Társait a WeeWorld érdekes már az elején is tulajdonképpen saját magad határozod meg kinézeted .Gondolok itt azokra a cuccokra melyeket fel kell "telepíteni" magadra,haj,szem szín,milyen a hasad,nos mint egy átlagos kérdőíív.Régi csetesek már láthattak ilyesmit de ilyet tuti hogy nem!Igen ám de ez nem feltétlenül adja magát így.Itt látod is amit alkotsz,mármint rajzban.Nos ezzel megvolnál ha már reggeltél.Ezek utány jönnek az érdekesseb dolgok ezen meghaltam majdnem a nevetéstől.Bár úgy lenni mi?nyem!!!Nos mint írtam elég komplex a site,cipő,szemüveg,napszemüveg,sapka,póló,stb.Ezek se semmik.Ezek után a tulajgonságok én pl pizzát fogok a kezemben és bowling van mellettem tehát utal arra ki mit eszik,illetve csinál szabadidejében.Itt is számtalan lehetőség van a figurád alkotásaihoz,vagyis magadhoz mérve alkotsz egy babát.A baba nagyjából a ki nevet a végén c. játékra hasonlít de mégse az röhögni viszont nagyon sokat lehet.Sok sikert a sitehoz ha kérdés lenne nyugodtan,tegye fel Hja majdnem elfelejtettem a sok ország közül mi kimaradtunk de nem nagy gáz keresel egy zip kódot(azaz postai kódot az országhoz tartozót én már megy is.
Blogged with the Flock Browser

2008. augusztus 19., kedd

a Firefox Mozilla bemutatása


Firefox webböngésző | Gyorsabb, még biztonságosabb és testreszabható | Mozilla Europe


Hát Igen igen a ravaszdi Róka megint újított kicsiny kis programocskáján alias Mozilla.Nagyon egyszerű program ráadásul magyarul ami nem rossz aki nem beszél angolul.Rengetek funkcióval van ez is ellátva és a honlapon tucatnyi add-onn vár ránk amit simán ha akarjuk bedobál kicsi memória foglalású programunkba.Szintén teljesen ingyenes,csak az a negatív benne hogy leszámítva a jó "Istent" is bele lehet pakolni
a Browserbe ,ekkor viszont szökken a memória el világgá vagy a mátrixban elvész.Megjegyzem amilyen kicsi olyan buta is.A lényegtelen add-onn funkciói mellett nem lehet semmire használni olyan mint egy kismikelt Ie7-es,de nem lehúzni akarom a célnak megfelel szörfözgess nyugodtan vele.Viszont szintén nagyon felhaszánáló barát a progi csak számomra tud keveset de ezzel sincs gond nagyon, kinek ez a jó kinek a másik ez van.A coolirist ez is támogatja de fele annyi funkciója nincsen mint a flocknak.

Blogged with the Flock Browser

A Flock böngésző bemutatása


Flock Browser - The Social Web Browser

Nos ha már Cooliris akkor pár szó a Browserek-ről is.
Kicsinyke országunk le van maradva fényévekkel a Browserek fejlesztésétől.Igaz tulajdonnképpen mi nem is vagyunk nagyhatalom ebben a témában sem:(
Talán nézzünk körbe milyenek is vannak itt mostanság. A vezető Browserek közül elsőként a Firefox termékek melyek ingyenesek és manapság nem elhanyagolhatóan felhasználó barát kezelése is van.Ezek közé tartozik a Mozilla, és a Másik népszerű igaz nem nagyon Magyarországon a Flock.Pedig én is ezt használom és nagyon tökéletes minden tekintet ben a memória foglalása nem túl nagy 7 online megnyitott ablakkal,körbe röhög és tökéletesen megy a gép.Apropó ennél a böngészőnél nem tapasztaltam problémát,Ilyenekre használom online :Delicius,Yahoo,Youtube,Facebook,Flickr,Cooliris,Digg online + aktív RSS van mindegyikhez és megy közben plussz a letöltés.és semmi fagyás, pedig a netem nem hasít mint a barom. Datanetes vagyok és a alacsony az adatátvitelem illetve gyors mivel a Datanet az ADSL szolgáltatását jóval nagyobb sávszélességben adja le mint más pl:. lálálálálá nem nevesítek másik szolgáltatókat.Apropó még valami a Flock Mozilla motorra épült tehát majdnem ugyanaz csak jobb szerintem.Blogged with the Flock Browser

A Cooliris Program


Cooliris, Inc. | Beyond the BrowserVégre!!!Itt az alkalom ha valaki nem ismerné a cooliris-t hogy néhány szót ejtsek róla.

Nos böngészett vagy böngésztél már 3d-ben?Most megteheted.A Program nem nagy és kevés memóriát foglal.Ellenben sok más társaival együtt.Játszunk a gondolatokkal mennyi kép és videó lehet a világhálón???pffff a fene se tudja viszont nem kevés az tuti.Ezeket mind meg lehet nézni ezzel a kis progival mely a browsered jobb felső részén helyezkedik majd el. Viszont kell hozzá böngésző sorolom amikkel kipróbáltam és ment is. A Firefoxtól a FOX, Mozilla megy kiválóan.Az agyon ajnározott I6 elvileg mennie kellene nekem nem ment és a felét tudja mint a többi testvérkéjük. Az APPLE tulajoknak se kell problémázni letölthető nekik is a progi az oldalról ráadásul ingyenesen.Feltehetjük a kérdést mi ebben a nagy királyság? Elmondom. Csatlakozott hozzájuk a Google,a Flickr,A Facebook,az Amazon,a Youtube,a Yahoo,A Picasa Web Albums a Delicious,a Digg, az E-bay, stb a honlapon fent vannak ezek is. Tehát nem utolsó cégek bólintottak már erre a lehetőségre.Utóirat: plusz szolgáltatás képpen, simám megnézheted az oldalak alatt lévőket kattintás nélkül.hát kb ennyit erről.
Ami engem illet meggyőzött hja és a browser sem utolsó én esküszök a flock-ra de kinek mi jó.
Blogged with the Flock Browser

Képek Jennifer Aniston-ról 15-ös karika sem kell


Picasa Webalbumok - dysan0201 - új képek Jenn...


Szóvál a leányzó:
Nem egy kis csitriről van szó nem semmi a nő: Jennifer Aniston(eredeti neve: Jennifer Anastassakis) (Egyesült Államok, Kalifornia, Los Angeles, Sherman Oaks, 1969. február 11. – ) amerikai színésznő. A családjával New Yorkba költözött. Apját John Anistonnak, anyját Nancy Downnak hívják. Iskoláit (Rudolf Steiner School's, New York's High School of the Performing Arts) New Yorkban végezte.A színésznő az 1990-ben forgatott Hogyan töltöttem a nyaram (Camp Cucamonga) című filmben debütált, majd a rövid életű Molloy című sorozatban szerepelt. Következő sorozata, a Ferris Bueller is hamar megbukott, mindössze négy epizód került adásba.

Ezek után kisebb vendégszerepeket kapott olyan sorozatokban, mint a Quantum Leap (Quantum Leap - Az időutazó), a Herman's Head, vagy a Burke's Law (Burke törvénye).

1993-ban a Sunday Funnies (Mókás vasárnapok) című tévéshow-ban szerepelt, majd a Mark Jones által rendezett Leprechaun című horrorfilmben volt látható, mint Tory Reding.Blogged with the Flock Browser

Kommentek

Blog Admin

Attila Burg Facebook profilja