2008. augusztus 28., csütörtök

Picasa Webalbumok - dysan0201 - mnbsk

Picasa Webalbumok - dysan0201 - mnbsk


Kedves MNB-s volt és aktív tagjai az MNB-nek nem sok mindent tudok rólatok csak 77-ben születtem.Az a lényeg azóta bejártam oda nao mint nap ahogy ti dolgozni,én csapkodni a klvit.
Nem is ez a lényeg az itteni fotók csak a kezdet egyébként itt lehet üzenni,anyázni MÓDJÁVAL,bármit csinálnia NET szabad és szólásszabadság van,nem úgy mint a bankban.Ezt úgy értem mint admin nem rúgok ki senkit csak kérem hogy kissé vegyen vissza ha kell ha nem a ti dolgokot.Ezen a lapon nektek is van vagy lesz beleszólásotok hogy milyen legyen, mi kellene nektek. Gondolok itt arra hogy : munka,lakás,albérlet,kocsi,stb.Nekem annyi a dolgom ebben hogy ha már ennyire széthullott ez a volt társaság kicsit ha nem is nagyon akartok tartsatok össze hiszen nem 1-2 évig dolgoztatok együtt ti.Ami az IWIW-et illet nem rossz.Bankszektorban dolgozók hehehe igen és mi van azokkal akiket már nemhogy a bankszektorba de a parkolójába se vesznek fel mint őrkutya(bocsi nem a Bankos őrökre gondoltam) van itt többféle szolgáltató MSN,YAHOO,AOL,AIM és SKYPE is.kb:. két naponta lesznek friss infók, amik nektek, is talán érdekesek lehetnek.Az eddigek szerint tetszik nagyon sok embernek az oldal pl: So Verdades spanyol kiadó,az A&T us,és persze akiknek születik felhasználóknak is.Kérdés van? Tedd fel nyugodtan szerinted mit tegyek fel az oldalra mi jó és mi nem kelle ide csak ne a megjegyzésbe írd(úgy is törlöm hehe) hanem a dysan0201@hotmail.com vagy a dysan0201@gmail.com-ra
Üdvözlettel:
Attila&Marinna

Blogged with the Flock Browser

SpaceTime™ Web Browser


SpaceTime™

HÚúúúúúúúú ódákat lehetne rengeni erről a Browser-ről egyszerűen nagyon komoly hja és igyenes.
Kezdem.Szóval ez egy tökéletesen kivitelezett böngésző mely valóban 3d-s és nagyon komoly rengetek lapot nyithatsz meg igaz a memóriád rovására,de mindegyik forgathatod ide-oda és olyan mintha valóban a világűrben lennél.Én még most sem hiszem el egyszerűen tökéletes.Igaz ami igaz Ie motorra épült de nem is ez benne a lényeg ugyanis teljesen kompatibilis minden rendszerrel mint az Ie.
Nem tud sokat,de a lenyűgöző grafika mellett pontosan olyan mint egy egyszerű böngésző.Igaz rá az is hogy beépített youtube amazon e-bay meg flickr kereső van benne hasonló mint a cooliris progi.Majdnem leestem az asztaltól mikor szakított a youtube videó és közben ritmusra pergettem ide-oda az ablakot.Minden egyes lapot cache memóriába tesz be és sitty-sutty ugri-bugri a lapok között d9ntve lógatva ferdén tök mindegy amelyik tetszik neked.Jó hír a aplle felhasználóknak a browser megjelenése majdnem egy az egybe a safari böngészőre hasonlít.Tehát cooliris nem megyen rajta sajna de a képeket ugyanúgy kezeli mint a cooliris.
"Vakoknak"gyengénlátóknak szemüvegeseknek egyaránt használható. Van egy navbar is hozzá megnyitja az ember és már jó is a kép szép nagy betük meg minden.A másik véglet digitálisan javítja a kép torzulását tehát scrollozni is lehet rá mem lesz torz a kép.A nagyítás motorja hasonló a zoomifyer progira erről majd később írok.Mint említettem cache memóriát használ tehát van egy bizonyos kvóta (én nem értem el) a lapok számának tekintetében.Persze ha rohadtul megunjuk be is zárhatunk jó párat mert minek annyi címszóval ez is igaz.Memória:Nekem 1GB van de hasít ezerrel,nem ugat vissza hogy shoppingoljak bele még.Videókártya 1024-es Nvidia Geforce ez is kőőő hozzá tehát akinek nem nagyon jó a vga kártyája az is megpróbálhatja próba szerencse.Támogatja a hardvere és a szoftveres funkciót is.Bevallom én is most láttam meg ezt a progit amikor írom e sorokat.install 9MB!!!Nevetségesen röhejes de tényleg annyi.Megnyitottam 19 ablakot tehát online kapcsolat volt és megnéztem mennyit foglal eezzzzzz!!!29.000K pfff hihetetlen ez is.Szerintem mindenki próbálja ki megéri utána lehet engem anyázni ha nem tetszett valamiért.Azt hiszem mindent elmondtam nektek.
Blogged with the Flock Browser

2008. augusztus 26., kedd

Pano2QTVR - Quicktime VR Converter - Garden Gnome Software


Pano2QTVR - Quicktime VR Converter - Garden Gnome Software

Tehát megint a Grafika.Hát igen.
"egyszerű program"szándékos a jel mert nagyon nehéz de ha valaki belejön nagyon megszereti és lássuk be lehet is.Azon kívül hogy add-ons-ként mehet a quicktime-ba nem egy nagy valami de ezen kíül a photoshop is "szeresse" nagyon mert egész közvetlen tud lenni a program ha pár óra múlva azt mondjuk ok minden.Nyah ennek a programnak ez az előnye leköt, illetve le betonoz téged ha szeretsz szöszölni a grafikával beszéltem 1-2 flick-eres haverommal és azt mondták tök egyszerű hehehe mondtam igen nektek.Nekem olyan mint az első 8086-os számítógépem volt tiszta új és tök hülye vagyok hozzá(nem mintha fejlődtem volna:))))) ) A motorja nem egyszerű a 360% képek eggyé varázsolja akadás és törés nélkül némi zoomal.hmm Plussz a falsh-el is kiegyezik teát nem az utolsó kategória érdemes letölteni a Pan2Tvr-t is mert az egy kicsit egyszerűbb de kinek a pap kinek a papné


Blogged with the Flock Browser

VSO Download DVD Burning Software, convert AVI to DVD, video converter, DVD copy to DVD slideshow photo


VSO Download DVD Burning Software, convert AVI to DVD, video converter, DVD copy to DVD slideshow photo

Érdekes a VSO programja a Convert X Dvd ugyanis nem csak dvd-formátumba helyezi a videófájlokat hanem javítja is.Például sima sztereó videót átkonvertál nekünk AC3 Dolby Digitalba ez még semmi.Tehát adott egy mpg,avi vagy izééé tök mindegy átírja, leszabja megvágja, és ha okosan csináljuk egyből kiírja nekünk DVD-re amit beledobtunk az írónkba.Nekünk annyi dolgunk van hogy a végén kivesszük a lemezt és bye.
Ami engem illet kicsit kétkedve fogadtam a HD minőséget először...Most meg bezzeg gyüjtöm mint anno a kis iskolás a bélyeget az albumba.Nos ilyen is van benne feljavítja és megírja nekünk.Még ami lényeges a számtalan funkció között ugy a lejátszás hogy milyen.Hát ilyet még nem tapasztaltam.Elmesélem.Írtam vele avi-t dvd-re és amikor betettem az asztali lejátszóba jött egy gyönyörű kép kép melyen miel nem írtam a lemeznek címet az lett my disc.Ezután bejönk egy kis ovális karika melyben az én elképzelésemnek tökéletesen megfelelő másolatot csinált belőle! "Felhívom mindenki szíves figyelmét, hogy a másolás nem bűncselekmény
addig, míg saját felhasználásra történikés nem keresekedelmi célra másolod.Tehát ennek értelmében TILOS másolni.A másolás 2-5 évig tartó börtönbüntetést valmint a cég megkárosítása értelmében pénzmegfizetésre is ítélhetnek téged.Nyah ennyit A BTK és a PTK részleteiből.Persze vannak kalóz másolatok is kinél nem?Még egy rendőrnél is otthon vannak csak nem kereskedik vele szerintem.Vissza a progihoz.Kis telepítés után már neki is eshetünk és hajrá egy baj van vele hogy shareware tehát egy idő után azt mondja állj.Persze innen-onnan le hete tölteni az eredetit csak kérdés hogy megy-e vagy csak az idődet pazaroltad el.Tehát képek videók reszkessetek mindent lehet vel amit elképzelsz!A program meg is valósítja.A letöltése vagy a fenti linken vagy a www.letoltokozpont.hu oldalon,vagy google kereső és convert x dvd így írd be asszem megy is talál ezernyi oldalt de szerintem jobb a a hivatalos honlapja ahol még sok dologra tehetsz szert.kérdés itt vagy e-mail-ben.
Blogged with the Flock Browser

A VLC player

Embedded Video


Nem semmi kis progi ez érdemes végiglesni a bemutatót!!!


A VLC Media Player komfortos videó lejátszó, mely online hang- és videó beszélgetésekre, internetes sugárzásra is felhasználható. A digitálisan védett médiaformátumok megnyitásával, lejátszásával azonban gondjai vannak a lejátszónak. Felhasználható általános zene- és video lejátszóként: feliratok megjelenítése mellett számtalan extra szolgáltatással rendelkezik. A VLC Media Playert 1999 óta fejleszti a videoLAN-Team csapata. A fejlesztők főként az École Centrale Paris diákjai, de rajtuk kívül mintegy 20 ország önkéntesei vesznek részt a munkában.


Blogged with the Flock Browser

a 1Club.fm Site leírása


1Club.FM Free Internet Radio

Az oldal nem semmi. Ami engem illet,nem rökönyödtem meg semmin.Az ugye nem új hogy vannak online rádió állomások?Persze nem.

Amit viszont itt tapasztaltam az nem semmi de tényleg. Mondom a lényeget ez a portál önmagában szinte semmit nem mond ugye?Hát tessék kis információ róla: Belépünk ugye mint rendes felhasználó nem is kell regisztrálni de érdemes majd később elmondom hogy miért.
Ekkor szembesülünk a rádió kezdőlapjával,ezeket lehet találni :chat,arcade játékok ehhez például kell a regisztráció mert csak úgy kerülhetsz fel a toplistára már ha nagyon ott vagy valamelyik játékban, írhatsz saját blogot saját url címet is mellékelnek hozzá,beléphetsz csoportokba is ha akarsz de ez fakultatív,és a szokásos fotókat és videókat is feldobhatsz az oldalra vagy magadnak vagy másoknak is te döntöd el. Vannak tagok is nem lepődtem mikor magyar "versenyzőket" is találtam magamon kívül. + videós híreket is találsz,együttesekről zenészekről stb. Vásárolhatsz is különféle kütyüket magadnak de szerintem nem nagyon érdemes de megnézni mindenképpen. a csatornák száma sem kicsike 903 hmm nem semmi hja és free.

Adott a böngészőnk(bármilyen) az oldalon találsz egy toolbar-t letöltöd, és már nem is kell nagyon felmenni a site-ra hogy valami mjúúúzik dübörögjön vagy netán egy kis klasszikus andalítóan elaltasson míg a fejed rá nem borul a klaviatúrára. Egyébként barátkeresőnek sem utolsó,szintén vannak fórumok és üzenő fal is vendégnek egyaránt de általában privát dumálások vagy konferencia beszélgetések vannak. Nem akarom lehuhogni az IWIW-et de, ami azt illeti jó pár év alatt annyit fejlődött visszafelé hogy ne tovább ajajajajaj elfelejtetem bővítettek hehehe ’’általad általa vélemény’’ pfff gyerekes. A "gigantikus"IWIW lassan leköszönőben van. Helyét már rég átvették az AOL ,AIM ,MSN ,SKYPE ,FACEBOOK ,GOOGLE, az IWIW szerintem pár éve még ment volna rendesen ha lett volna fejlesztve. Na de vissza az eredeti témához. Nos átlagban havonta 190 millióan nézik meg az oldalt az rendes felhasználók létszáma:8.700.00 fő per hó és gyarapszik támogatói közt a Google a Youtube az Ipod,Winamp és nem sorolom mind de érdemes megnézni hogy vajon miért is?Hát igen.
Még valami a rádiók online hallgatásához szükség van Media Player-re és RealPlayer-re amúgy saját maga válassza ki a legjobb hangzás érdekében és hogy ne szaggasson, a legjobb és a legkevesebb memória felhasználásával hajtja végre a lejátszást. Újabb infó az hogy "kissé" bővült a szolgáltatás,ugyanis már 1000 csatorna közül lehet választani,ami nem mindegy. Bármilyen e-mail címről importálhatod a neveket barátokat nem csak a megszokott szolgáltatókkal, és így már közösségi lesz. Fényképeket,videókat,bármit feltehetsz az oldalra.Blogged with the Flock Browser

Kommentek

Blog Admin

Attila Burg Facebook profilja