2008. szeptember 4., csütörtök

toolbar ez is

Add to Google

REMEK BROWSER CSAK DÍCSÉRNI TUDOM KATT IDE ÉS MÁR OTT IS VAGY

Join my FlockMellesleg megnézni meg lehet max letörlöd utána

2008. szeptember 1., hétfő

A STOMPStomp The Kitchen - video powered by MetacafeTehát egy zenekar és nem is akármilyen.a tv2.hu illetőságű megasztár átkeresztelve megaszarrá ilyet nem tud aloktni majd később írok még róluk csak egy kis ízelítő

Avril Lavigne

Embedded Video


Avril Ramona Lavigne (Napanee, Ontario, Kanada, 1984. szeptember 27.)

Juno Award díjas és Grammy-jelölt kanadai pop/rock énekes, dalszerző, modell és színész.

Kezdetben gördeszkás megjelenéséről volt ismert, de 2005-ben stílust váltott, sokkal nőiesebb lett, viszont még sokszor nevezik „rockcsirkének”. „Nem vagyok punk” – állítja Avril. Az első két albuma, a Let Go (2002) és az Under My Skin (2004) számos országban a toplistán szerepelt. A harmadik albuma a The Best Damn Thing (2007) 2007. április 17-én jelent meg.

Bár vezetékneve francia eredetű, nevét rendszerint angolosan ejtik ki. A „la vigne” franciául azt jelent, hogy szőlő vagy szőlőhegy. Keresztneve, Avril, áprilist jelent franciául.

Avril Lavigne szerepelt a Maxim magazinban és 2006-ban bekerült a Canadian Business Magazine rangsorába, ahol hetedik helyezést ért el. Több, mint 26 millió albumot adott el világszerte.

kanadai Napanee-ben született francia apától (John) és egy francia-ontariói anyától (Judy). Mindkét szülő katolikus, gyermeküket is római katolikusként nevelték. Avril zenei tehetségét kétéves korában fedezték fel, amikor – anyja elmondása alapján – Avril nélküle kezdett el énekelni a templomban.

1998-ban Lavigne megnyert egy versenyt, ahol a szintén kanadai Shania Twain-nel énekelt az első nagy koncertturnéján. Twain mellett lépett fel az ottawai koncerten, amely az első lépcsőfok volt zenei karrierjében.

Cliff Fabri, Avril első szakmai menedzsere fedezte fel őt, miközben country-zenét énekelt a Chapters könyvkereskedésben Ontarióban. A Lennox Community Theatre egyik előadása alatt Avril feltűnt az egyik helyi énekesnek, Steve Medd-nek, aki felkérte őt, hogy énekeljen az egyik számában, a Touch The Sky-ban, amely az 1999-es Quinte Spirit című albumán szerepel. Avril szintén énekelt a Temple Of Life és a Two Rivers című számokban a következő My Window To You című 2000-es albumán.

16 éves korában Ken Krongard leszerződtette, aki meghívta Antonio „L.A” Reid-et, hogy meghallgassa az éneklését a New York City stúdióban, majd befejezte a munkálatokat az első albumán. Avril rendkívül közel áll a húgához, Michelle Lavigne-hoz és az idősebb fiútestvéréhez, Matthew Lavigne-hoz. Michelle két évvel fiatalabb Avrilnél, míg Matthew három évvel idősebb nála. 2006. július 15-én Avril összeházasodott Deryck Whibley kanadai énekessel, a Sum 41 vezető énekes-dalszövegírójával.

Stílus:

2003-ig Avril mindenhova egy táskával utazott, melyben közel 30 nyakkendő volt. Közülük néhányat ő vásárolt, a többit pedig az apjától kapta és volt köztük olyan is, amelyet a rajongói küldtek neki. Avril 2003-ban abbahagyta a nyakkendők viselését és stílust váltott, amely jobban illik az új albumához.

Sokan vitatkoztak Avril zenei stílusának besorolásában. A legtöbben pop vagy alternatív pop-rock kategóriába sorolták, de voltak akik a stílusát punknak vélték. A keveredés oka az, hogy a karrierje kezdetén punk stílussal tűnt fel. Avril több helyen is kijelentette: „Nem vagyok punk.” Azt mondta 2005 áprilisában a Vainquer Magazine-nak, hogy ő a zenéjét pop-rock stílusúnak véli.

Avril 2006 szeptemberében beszélt az új stílusáról egy interjú során. Kifejtette, hogy középiskolában szinte mindig a fiúkkal lógott, a bandájában csak fiúk voltak, de az idők során egyre nőiesebb lett.

kivonat wikipedia-A lap szövege a GNU Free Documentation License feltételei szerint használható fel


Blogged with the Flock Browser

Ennyien lesték meg az oldalt

2008. augusztus 31., vasárnap

Deezer VÉGRE normális oldal


Tehát végre el lehet mondani van egy nagyon remek oldal shopping nélkül!Azért mondom ezt mert a letöltés nélkül nem igaz.Simán le lehet tölteni!!!Azt is amit nem szégyelsz.Többféle nyelven van a deezer site tehát nyugodtan lehet ismerősenk ajánlani aki kicsit sem beszél magyarul.Nem sorolom a nyelveket de a főbb Engilsh,Deutsh,France, és stb megyen.A site nem lassú iszonyatosan gyors elhihetitek.Aztán kicsit átrágtam magam az infókon na figyeljet ez egy Francia érdekeltségű oldal méghozzá Párizsban van a székhelyük.Viszont nyitottak mindenre hasonló mint a youtube.Azért írom hogy hasonló mert klippek is bőőőőőőőven vannak.Portál egybéként olyan mint amelyről már írtam a 1Clubfm,és az IWIW . Érdkes renget magyar lehet fent mert tudom. Pontosítom 11966 regisztrált ember ismeri már ami nem semmi tekintve hogy nem kötelező de inygenes és ez külön prior jogokkal lát el téged mint regisztrált usert.Ezt az oldalt a Pownce oldaon kaptam egy spanyol lánytol aki igen kedves és azóta is levelüznk,de pownce-ról később.Szóval nem tudom ti hogy vagytok vele de szoktam hallgatni a sláger rádiót és van benne egy olyan játék hogy apu apu na ez mi???Hát itt is van ilyen.szóval játék. ha hallasz valamit azonnal beleteheted akülönbőző playlistjeidbe a számot ahova akatod.Mint említettem nagyon gyors az oldal itt a videók betöltődése pikk-pakk-ra megy nem tököl.Hja ha már itt tartunk flashplayerre szükség van.Ugyanis az egész oldal de minden flashen alapul!!!Nem kell megijedni bárhonna le lehet tölteni vagy a hivatalos honlapról a www.adobe.com vagy origo vagy szoftverbázis tökmindegy.Aki ide benéz vagy hanyagolja majd az iwiw-et vagy kiröhögi.Apropó csak egy-két hibával taliztam az olalon fordítási szempontból de ez elenyésző kiválóan megoldották a lapot általában a userek angolul csevegnek egymással de a különböző forumokon a helyi nyelvet ajánlatos ismerni.Akár te is hozhatsz létre fórumot nem oötelező de lehet.Végül még egy infó a rengeteg közül ami nem gyenge kipontozod hogy mik a kedvenceid menyirre szereted stb hanyadik helyen van nálad,Ettől kezdve ha ez megvan bekapcsolod a smartadio-t és láss csodát össze állítja neked a faborítokból hogy kiket jelöltél meg kedvenc együttesednek vagy csak számot és mindig generál neked számokat.Ha nem akarod ezt a lehetőséget akkor playlist vagy csak szimplán zenét hallgatsz meló vagy valami közben.Hja!!!A zenéket úgy váltja hogy lehalkítja vagy, és ha a ritmus ugyanaz akkor rákeveri magától hihetetlen!!!
kérni itt is lehet a blogban bármit.
ödv dys

Kommentek

Blog Admin

Attila Burg Facebook profilja