2009. január 24., szombat

Demszky Gábor Esete a Biciklivel

Demszky Gábor (úr) biciklivel!!!


Érdekes dolgot hallottam tegnap.Egyik ismerősöm azt mondta hogy azért szavazott erre az illetőre mert biciklivel közlekedik a városban.Tájékoztattam arról a tényről hogy valóban így van a 2 napos kampánya idején.Közel 5-6 száz méter megtétele után,amúgy is száját nyalogatós emberünk tényleg,nem szimulál nyalogatja magát mármint sebeit.Nem kap levegőt.Igen ez egyfajta hüllős dolog lehet azt hiszem,mivel azok egyik része hűtés céljából teszi ezt a másik pedig szaglás elve alapján.Hősünknek mindkettőből kijár de rendesen.Egyrészt a friss levegő miatt másfelől pedig gazdag nyálképződéséből, és gazdag anyagcseréje révén.Hősünkön rendszeresen megfigyelhető az anyagcsere különböző változatai.Így például szónoklatai közben rengeteg verejték,és nyál kerül az atmoszférába,ezen kívül nem használ a 24 órás intenzív védelem se amelyet már szép ruházata sem tud elviselni.A körülötte lévő emberek szolidaritás céljából ugyan de szigorúan követik példáját. Egyes beszámolókon fővárosi közgyűléseken, ezek a jelek határozottabban érvényesülnek.Mondhatnánk azt is hogy megizzad a munkában, de ezt a legjobb szándékkal sem feltételezném róla. Ki annyit tesz városunk tisztaságáért,ráadásul ösztönzi ám rendesen az embereket, példát statuálva azzal hogy biciklire száll ő is egyszerűen lenyűgöző(lenne).Tévhit hogy nem szokott biciklizni! Szokott csak mi nem látjuk. Igaz vizuális típusú emberek előnyben.Viszont hogy milyen benzint kell tankolni azt ő fejből nyomja ezzel gond nincs,ez is jár neki. Kicsit belelestem a tisztelt "úr" honlapjába és ezt ollóztam ki belőle ami egy kis magyarázatra szorul illetve kiegészítésre:
1.1990-től a Nemzetközi Gyermekmentő Szolgálat magyar egyesületének alelnöke
2.1991 óta a Budapest Bank Budapestért Alapítvány kuratóriumának társelnöke
3.1999 óta a TÖOSZ (Települési Önkormányzatok Országos Szövetsége) társelnöke
4. A Magyar Lovas Szövetség Távlovas szakágának társadalmi elnöke

1.Mióta polgármester az emberünk többen mennek el a mentőszolgálattól mint egy Dzsibutiban lévő légiós kiképző bázisról. Nem utolsó sorban "kissé" alulfizetett emberek lettek ezek a mentősök akik a munkájuk miatt maradnak mert ha ezt az embert nem is de a munkájukat szeretik.

2. A banki munkássága is ismeretes mivel az előszeretet **** cégéhez fűződik nem kevesebb mint 22 ezer oszlop köznyelven Demszky-karó és 8200 parkolásgátló csőkorlát van,
Ami a 17 millás kocsiját és egyéb "szociális"juttatásokat mind-mind el tudja számolni.A következő erre sorra kattintva meg szépen tételesen le is van írva hogy mennyit is spórolt össze banki tapasztalataival.

3. Települési Önkormányzatok Országos Szövetsége hát ez is megvan ennek aztán van értelme. Nem elég hogy egy tetves metrót nem tud felmutatni az emberünk de még csak bicikliutakat sem. Ellenben portyázó ellenőröket kiknek sehol sincs érettségijük mert már a Magyar nyelvnél zakó lenne,vannak. Továbbá kaptunk Combino-t is. Szóval ez is tetszett. Nagy érdeklődésemre bemehettem startidőre. Remek volt ez is. Technikailag hely nincs, a légkondi amire oly büszkék voltak,valami miatt nem lett beszerelve. Sebaj vissza az egész ácsi mondta emberünk. Gyors fejszámolás, és hipp-hopp felemelte a BKV jegyek és béreletek árát. Amiből pedig mint rendes utas mi neki megvettük azt is. Nehogy már gondjai legyenek. rohadjak meg nem aludtam volna nyugodtan az tuti. :) Azért a székek elrendezésében gondolt a nyugdíjasokra is meg a kismamákra ez pozitív. A székek ugyanis amiből ugyan nem sok van,úgy lettek kialakítva hogy az idős ha addig nem halt meg, akkor tuti a siker mire felkászálódik a "kakasülésre"(mint anno a Zil mentőbe mire beért veled, vagy a lelkedet is kirázta, vagy akkor derült ki hogy semmi bajod csak hagy szálljál ki) A kismamáknál pedig szintén határozottan gondoltak rájuk is. Ugyanis nem elég hogy amúgy sem szokták nagyon átadni a helyet,most simán teszik mert mire a kismama a gyermekével felmászik a szintén remek helyre vagy olyan lesz a szegény gyermek mint akit anno a Taigetoszról löktek le,vagy kapásból ott helyben meg is szül aztán lesz ami lesz nemde? :)

4. A Magyar Lovas Szövetség Távlovas szakágának társadalmi elnöke
Távlovas hát igen ha már szar a combino akkor legalább ló legyen patent nem? Távolba nem nagyon tud menni mert a lovas közlekedés akadályozná a munkahelyére való bejutást.Tudjátok parkolás,lókaksi(ahot egy komplett 50Kg IKEA-s szatyor kellene. Tehát ez sem egyszerű. Viszont hogy a problémát elkerülje be se jár dolgozni.Minek azt Bell annak idején feltalálta a telefont nemde? Igaz azóta átment "némi" javításon tehát mobilt a kezébe és irány a paci,lovaglás céljából.Megdöbbentő ugyanakkor az is,amikor az állatkertben ismerkedik egy gyerek a lóval,és boldog attól hogy a szülei az 1000 forintot be tudják köhögni csepeli csőgyáras fizujukból. Aki persze villamosokat vesz meg nekünk(az áldott jó szíve)az megteheti hogy legyen saját lova. Nem megyek tovább ezen a síkon pedig lehetne mazsolázni belőle.Mennyit keres egy ottani DOLGOZÓ és mennyit az ő picike kis titkárnője vagy éppen ő. Persze más kategória de ha már papagájt kell látni akkor majd utazik külföldre mert hát megteheti nem? Persze a te, és az én pénzemből simán. Még a titkárőt is megdobja karácsonyra egy kis lóvéval nehogy már ne tudjon a szerencsétlen egy plazma Tv-t venni. Amíg azt lessük mennyiből jön ki egy egészséges beigli addig ők megtehetik. Hogy? Egyszerű a képlet. Jelenleg ha jól körbenéztek egyik párt sem adja fel. Sőt ha kilép az egyikből belép a másikba.ilyen egyszerű. Vagy definiálom a FIDESZ-nél megbüntették azt az embert aki véletlenül rosszul szavazott 50 ezer forintra. Más kérdés az hogy az illető aludt avagy sem, vagy nem értett egyet a saját pártájával. Demokrácia? Igen az. Hát perszeeeee.
Best Blogger Tips
  • Stumble This Post
  • Save Tis Post To Delicious
  • Share On Reddit
  • Fave On Technorati
  • Buzz This Post
  • Tweet This Post
  • Digg This Post
  • Share On Facebook
Blog Gadgets

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Kommentek

Blog Admin

Attila Burg Facebook profilja