2010. május 17., hétfő

Fizetős Facebook?

Ezúton tájékoztatnám minden olvasómat hogy a "hír" KACSA!!! Most komolyan én nem akarok senkit megbántani,de ha ennyire okos mindenki akkor szerintetek az ads(reklámok)-ból nem épp elég folyik be a Facebooknak?Simán.Az a potom 400,000,000 regisztrált emberke (2009-es adat) mennyire örülne ha fizetős lenne?Semennyire.Íme a cikk amire 1-2 ember létrehoz egy "csoportot" ahova aztán rettegő kézzel lehet írogatni.Komolyan írtam 1 évvel ezelött arról hogy tanulni kell a Netet nap mint nap.Ezzel szemben minden szar kamut benyel a Magyar ember.Semelyik csoport nem rendelkezik akkora taglétszámmal mint a Magyaré :DDD Nevetséges.Viszont ebben nagyon jók vagyunk.Íme a levél amire létrejött ez az izé :)
-- “NEM, NEM FOGOK HAVI 1190 FT-OT FIZETNI A FACEBOOKÉRT 2010. AUGUSZTUS 27-TŐL"
Mint az köztudott, a FaceBook fizetőssé akarja tenni a szolgáltatásait 2010. július 9-től Nagy-Britanniában, Franciaországban és Belgiumban, 2010. augusztus 6-tól Finnországban, Svájcban és Kongóban, augusztus 27-től az Európai Unió maradék államaiban, köztük Magyarországon (!!!), 2010. szeptember 10-től pedig az amerikai kontinensen és Japánban.
A tervet már maga Lady Gaga is bírálta, és világszerte FaceBook csoportok jöttek létre tiltakozásul. Ez a hasonló nemzetközi csoport magyar változata, amely a magyarországi körülményeket és díjakat tartalmazza. Ezt a csoportot a Microsoft és az IBM is elismerte hivatalosnak, és gondoskodnak róla, hogy az itteni tagokat is hozzászámolják az 1000000 tiltakozóhoz, ami ahhoz kell, hogy a tervet a FaceBook tulajdonosai elvessék.
Csatlakozz te is, hogy ezzel minősítsd magadat, és hívd meg az összes ismerősödet!”--
A vicc hogy megint az IBM és a Microsoft mi? Hiányoltam az AOL-t is :). Rendszerint ezzel a hárommal küldik ezeket a vackokat kacsákat(HOAXOKAT).Tekintettel arra hogy a NET SZABAD!!! Szabadna utánanézni ezeknek,hasonlóna mint nem továbbküldeni maileket arról hogy Osama akassza magát és hajjajj mekkora vírus :))) Meg Gizike 6 éves és eltünt bla bla bla és most megtaláljuk...holott már rég férjhez ment és van 6 gyereke :D Nem értem az embereket minek dőlnek be minden hülyeségnek? Azért mondom hogy kacsa mert a Daily Telegraph nem szokott kacsa hírt leközölni.Link.Azért itt egy Magyar hír is erről :)) Link.Tehát összegezném.A helyzet az hogy ha a negyede belépne egy ilyen csoportba talán-talán elhinném.Mivel viszont csak a Magyaroknál láttam ezt ez a nevetséges, hja és az Admin aki létrehozta a csoportot eltünt:D Ennyit erről. Best Blogger Tips
  • Stumble This Post
  • Save Tis Post To Delicious
  • Share On Reddit
  • Fave On Technorati
  • Buzz This Post
  • Tweet This Post
  • Digg This Post
  • Share On Facebook
Blog Gadgets

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Kommentek

Blog Admin

Attila Burg Facebook profilja