2010. május 17., hétfő

A NEVA Vendégházakról

Tiszavasváriban is lehet pihenni.Igaz manapság elég nehéz üdülni vagy kikapcsolódni,de ha mégis akkor talán oldjuk meg olcsóbban mint amennyire elnehezítik néha az ember életét.A helyzet hogy keresgéltem a neten és lám csoda találtam 1-2 helyet Tiszavasváriban.Maga a városban sok minden nincs, a környéken annál több,kiemelném viszont hogy vendégszeretetből jeles.Az emberek itt még kedvesek és nem "rúgják agyon" a másikat ha felvilágosítást kér mint pl Pesten.Azért hogy a témától ne térjek el, bele is vágok az elejébe.A NEVA vendégházak mindenigényt kielégítenek.Még akik "csak"netezésre vágynak azoknak is megoldható a netkapcsolat.2 Ház van az Egyik Tiszavasváriban míg a másik Tiszalökön. Mindkét ház magasan felszerlve.Netkapcsolat, Digi Tv,DVD,bőrgarnitúra a tv-társalgó szobában.A szobákban szőnyeg borította parketta, és Francia ágy plussz ágyakkal kinek kell kinek nem ugye.A szobák állapota makulátlan,nem találni bennük semmi hibát.A konyha nem kevésbé hibátlanul felszerelt.Minden van ami egy modern háztartásban kell: mikró,turmix,kávéfőző,tányérok, kanalak stb stb minden megtalálható, és plussz a falon 1 LCD tv "lóg" nehogy lemaradjunk valamiről.A fürdő kinek melyik szimpatikus Zuhanyozni illetve kádban is lehet ücsörögni,node mosógép is a rendelkezésünkre áll.Tiszavasváriban 3 szoba van 2-3 ágyas míg Tiszalökön 7 szoba 2-5 ágyas 19 fő részére az utóbbi.Mindegyikben központi fűtés van,így télen, és nyáron is látogatható akár csak átutazóként.Persze eltérő létszámmal is lehet jönni vagy csak magányosan.Parkolási lehetőség is van,de akár a napimádatnak is lehet hódólni hiszen a kert zárt.Mindenkit szeretettel várnak. Én például egyedül voltam, és zokszó nélkül kaptam egy gyönyörű szép tágas szobát,és csak 1 napra kellett nekem.Ebből sem problémáznak.Üdülési csekket is elfogadnak,tehát ez sem jelent akadályt.Egyéni igényeket is teljesítenek,igazából csak megbeszélés kérdése.A tulajok kedves emeberek, és ha valaki azt hinné hogy nem lehet kedvelni egy nap után egy másik embert TÉVED. Nekem sikerült megkedvelni őket.Megközelítése Tiszavasváriban LINK  és
Tiszalökön LINK
Most jöjjenek a súlyos anyagiak 2500-4000 HUF. Sajna van még +18%ÁFA az államnak.Gyermek kedvezmény:
0–3 éves korig 100%
3–10 éves korig 40%
A kedvezmény a szülôkkel egy szobában
való elhelyezés esetén érvényes.
Érdeklődni foglalni lehet a +3630-535-66-61-es számon Nagy Isvánnénál vagy a
nagyi591@-tonline.hu email címen.

Fizetős Facebook?

Ezúton tájékoztatnám minden olvasómat hogy a "hír" KACSA!!! Most komolyan én nem akarok senkit megbántani,de ha ennyire okos mindenki akkor szerintetek az ads(reklámok)-ból nem épp elég folyik be a Facebooknak?Simán.Az a potom 400,000,000 regisztrált emberke (2009-es adat) mennyire örülne ha fizetős lenne?Semennyire.Íme a cikk amire 1-2 ember létrehoz egy "csoportot" ahova aztán rettegő kézzel lehet írogatni.Komolyan írtam 1 évvel ezelött arról hogy tanulni kell a Netet nap mint nap.Ezzel szemben minden szar kamut benyel a Magyar ember.Semelyik csoport nem rendelkezik akkora taglétszámmal mint a Magyaré :DDD Nevetséges.Viszont ebben nagyon jók vagyunk.Íme a levél amire létrejött ez az izé :)
-- “NEM, NEM FOGOK HAVI 1190 FT-OT FIZETNI A FACEBOOKÉRT 2010. AUGUSZTUS 27-TŐL"
Mint az köztudott, a FaceBook fizetőssé akarja tenni a szolgáltatásait 2010. július 9-től Nagy-Britanniában, Franciaországban és Belgiumban, 2010. augusztus 6-tól Finnországban, Svájcban és Kongóban, augusztus 27-től az Európai Unió maradék államaiban, köztük Magyarországon (!!!), 2010. szeptember 10-től pedig az amerikai kontinensen és Japánban.
A tervet már maga Lady Gaga is bírálta, és világszerte FaceBook csoportok jöttek létre tiltakozásul. Ez a hasonló nemzetközi csoport magyar változata, amely a magyarországi körülményeket és díjakat tartalmazza. Ezt a csoportot a Microsoft és az IBM is elismerte hivatalosnak, és gondoskodnak róla, hogy az itteni tagokat is hozzászámolják az 1000000 tiltakozóhoz, ami ahhoz kell, hogy a tervet a FaceBook tulajdonosai elvessék.
Csatlakozz te is, hogy ezzel minősítsd magadat, és hívd meg az összes ismerősödet!”--
A vicc hogy megint az IBM és a Microsoft mi? Hiányoltam az AOL-t is :). Rendszerint ezzel a hárommal küldik ezeket a vackokat kacsákat(HOAXOKAT).Tekintettel arra hogy a NET SZABAD!!! Szabadna utánanézni ezeknek,hasonlóna mint nem továbbküldeni maileket arról hogy Osama akassza magát és hajjajj mekkora vírus :))) Meg Gizike 6 éves és eltünt bla bla bla és most megtaláljuk...holott már rég férjhez ment és van 6 gyereke :D Nem értem az embereket minek dőlnek be minden hülyeségnek? Azért mondom hogy kacsa mert a Daily Telegraph nem szokott kacsa hírt leközölni.Link.Azért itt egy Magyar hír is erről :)) Link.Tehát összegezném.A helyzet az hogy ha a negyede belépne egy ilyen csoportba talán-talán elhinném.Mivel viszont csak a Magyaroknál láttam ezt ez a nevetséges, hja és az Admin aki létrehozta a csoportot eltünt:D Ennyit erről.

Kommentek

Blog Admin

Attila Burg Facebook profilja