2011. január 22., szombat

Vicc


Tanult blogíró kollégám ITT igen jól leírta a tehetségkutatók közötti mércét, illetve a véleményét. Mindössze pontosítanék 1-2 dolgot.
PÁKÓ és az ÉSZ
Gyakorlatilag aki eljut egy bizonyos szintig középdöntő,döntő abból már celebke lesz. Függetlenül attól hogy mit nyújtott bármely műsorban. Igaz egyeseknek még ez sem kell már is fél milliókat keresnek. Itt van a mi PÁKÓ névre hallgató kis fekete gyöngyszem. Gyakorlatilag neki nem kell a hülyét játszania,mert ő tényleg buta mint a föld. Az „Ő” betűt kiejteni nem bíró magyar legenda. Azért hozzáteszem TonyCurtis miért tudja? Védik mert eladható a kis ratyi. Magyarázatként azt mondják hogy a külföldieknek nehéz kimondani. OK. Azért pár év elteltével ki lehet azt mondani. Nekem van három nagyon kedves barátom akik szintén feketék az egyik Zimbabwe-i a másik Zambiából, míg a harmadik Saint Kitt’s-i lakos (az utóbbi egy kis karib tengeri szigetország) . Érdekes még aznap mikor megismerkedtünk sikerült nekik megtanulni, és kimondani. Egyébként PÁKÓ gyermek is tudná, ha akarná. A sok marha meg azon röhög hogy nem tudja…holott ő röhög hogy frankón van még olyan aki ezt beveszi. Kicsit elkanyarodtam hazánk szépségére. Viszza a tehetségkutatókhoz. Itt van rögtön Király L. Norbi. Mielőtt kérdené valaki jómagam is kedveltem Norbit. Egyszerűen zseniális ahogy a közönséget nevetteti, igaz a hangja hagy némi kívánnivalót maga után. Node a Showbizniszben addig jó valaki ameddig a nagyérdemű nevet, meghallgatja, és emlegeti. Igaz nem lesz Norbi akkora sztár mint Hofi Géza. Az összes tehetségnek kikiáltott ember  sír hogy nem ők nyertek. Van ilyen, de az igazsághoz hozzátartozik az is hogy eközben 1-1 vicces Vacsoracsata,vagy Ezek megőrültek c. műsorokkal nem keresnek rosszul. Amin jót röhögtem hogy a Fészbúkon gyűjtögetnek Király L. Norbinak. Amit a magyarok a fészbúkon művelnek na az vicc. Erről majd később.
Király L. Norbi
Egy szó mint száz aki előkelő helyen végez az ilyen műsorokban, utána nem igazán van rászorulva a pénzre. Olyan ez mint amikor Isaurának gyűjtöttek hogy szabad legyen,vagy mikor Esmeralda látásáért szerveztek gyűjtést a másik az IWIW-en.

Kommentek

Blog Admin

Attila Burg Facebook profilja